NIVA söker projektledare

NIVA söker projektledare

NIVA söker projektledare

Arbetsuppgifter

Som projektledare planerar du och medverkar i genomförandet av kurser tillsammans med en kursledare och NIVA:s direktör. Du ansvarar för kursbudgetering och marknadsföring, samt information till deltagare och föreläsare.

Vi söker dig som har:

  • Lämplig utbildning på tredje stadiet och lämplig arbetserfarenhet, t.ex. utbildningsplanering, evenemangsproduktion och marknadsföring.
  • God organisationsförmåga, öga för detaljer och praktisk kännedom om hur man organiserar evenemang.
  • Intresse för arbetsmiljöfrågor och förmåga att samtidigt hantera många projekt som är i olika skeden.
  • Kunskap i ett skandinaviskt språk (dvs. danska, norska eller svenska) samt engelska. Kunskap i finska är en merit men inte obligatorisk.
  • Goda kunskaper i Word, Excel, Powerpoint. Kunskaper i användning av evenemangshanteringsprogrammet Lyyti och CRM-system ses som merit.

Vi söker dig som trivs i internationella sammanhang med kundbetjäning och kommunikation och har beredskap att resa i jobbet. I arbetet krävs noggrannhet, men flexibilitet är minst lika viktigt. Om du är glad, utåtriktad och öppen är du kanske den vi söker.

Allmänna anställningsvillkor

Tjänsten är en heltidstjänst med lön enligt avtal. Placeringsorten är Helsingfors. Tjänsten tillsätts i januari 2019, eller enligt överenskommelse. Kontraktstiden är fyra år med möjlighet till en förlängning på fyra år. Vid utnämningen beaktas Nordiska Ministerrådets allmänna eftersträvan till en jämn köns- och nationalitetsfördelning.

Mer information om tjänsten lämnas av NIVA:s direktör, Birgitta Forsström, tfn. +358 44 762 3900, e-post: birgitta.forsstrom@niva.org

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan med löneanspråk via rekryteringssystemet Emply senast 12.11.2018 kl. 16.00.

Nordiska Institutionen för Vidareutbildning inom Arbetsmiljöområdet (NIVA) är en nordisk institution under Nordiska Ministerrådet (NMR). NIVA erbjuder avancerad, akademisk utbildning inom arbetsmiljöområdet i de nordiska länderna. Organisationen har fyra heltidsanställda och kontoret finns beläget i Helsingfors.

Categories:

NIVA News