NIVA söker vikarierande projektledare

Nordiska Institutionen för Vidareutbildning inom Arbetsmiljöområdet (NIVA) är en nordisk institution under Nordiska Ministerrådet (NMR). NIVA erbjuder avancerad, akademisk utbildning inom arbetsmiljöområdet i de nordiska länderna. Organisationen har fyra heltidsanställda och kontoret finns beläget i Tölö i Helsingfors. Läs mera här.

Arbetsuppgifter

Som projektledare planerar du och medverkar i genomförandet av kurser tillsammans med en kursledare och NIVA:s direktör. Du ansvarar för kursbudgetering och marknadsföring, samt information till deltagare och föreläsare. Kursens praktiska arrangemang så som bokning av plats, måltider, rum, resor och aktiviteter ingår i arbetsuppgifterna.

Du är NIVAs representant på kurserna och övervakar evenemanget på plats för att säkerställa programmet. Projektledaren öppnar oftast kursen och presenterar föreläsaren samt fungerar som värd under tillställningen.

Tjänsten innehåller även arbetsuppgifter av utredande karaktär gällande verksamhet, kommunikation och digitala verktyg.

Vi söker dig som har:

  • Magisterutbildning och lämplig arbetserfarenhet
  • Självgående med god organisationsförmåga, öga för detaljer
  • Bra kommunikationsförmåga och beredskap att tala i mikrofon framför publik
  • Intresse för arbetsmiljöfrågor
  • Kunskap i ett skandinaviskt språk (dvs. danska, norska eller svenska) samt engelska
  • Kunskaper i finska är en merit men inte obligatorisk.
  • Goda kunskaper i Word, Excel, Powerpoint samt gärna erfarenhet av Photoshop, In Design och Wordpress.
  • Kunskaper i användning av evenemangshanteringsprogrammet Lyyti och CRM-system ses som merit.

Vi söker dig som trivs i internationella sammanhang med kundbetjäning och kommunikation i fokus. Du måste också ha beredskap att resa i jobbet då kurser ordnas ca 5 gånger per år på olika platser inom Norden och är några dagar långa. Du får en bra introduktion och stöd av ett proffsigt team.

Tjänsten är en tidsbunden tjänst på inledelsvis ca 8 månader med lön efter avtal. Posten bör tillträdas i början av november.

Operaria Headhunting & Recruiting sköter rekryteringsprocessen och på frågor svarar Operarias Markus Fabricius, +358 400 603327, markus@operaria.fi

Ansökningarna behandlas an efter de inkommer och tjänsten tillsätts när lämplig person hittats, sista ansökningsdatum är 26.9.2021. Vänligen sänd ansökningarna via länken här under, obs inte per e-post.

Categories:

NIVA News