Nordiska Ministerrådet är de nordiska regeringarnas samarbetsorgan. NIVA är en av Nordiska Ministerrådets 12 institutioner. Institutionerna förverkligar ministerrådets vision på sina respektive områden, i samarbete med nationella och internationella aktörer. NIVA erbjuder avancerad, akademisk utbildning inom arbetsmiljöområdet i de nordiska länderna. Organisationen har fyra heltidsanställda och kontoret är beläget i Helsingfors. Verksamheten leds av en direktör som rapporterar till ministerrådets generalsekreterare.

NIVA söker en projektledare/kommunikatör för ett vikariat under perioden 7.1.2020 – 31.12.2020.

Arbetsuppgifter
Som projektledare planerar du kurser och konferenser, och ansvarar för deras praktiska arrangemang. Du ansvarar för kursbudgetering och marknadsföring, samt kommunikation med kursledare, föreläsare och deltagare.

Som kommunikatör ansvarar du för NIVA:s kommunikation och marknadsföring. I arbetet ingår att tillsammans med direktören utarbeta en årlig kommunikationsstrategi och att ansvara för implementering av den, samt att fungera som kontaktperson mellan NIVA och Nordiska ministerrådets kommunikationsavdelning.

Vi söker dig som har:
Lämplig utbildning på tredje stadiet och lämplig arbetserfarenhet, t.ex. utbildningsplanering, evenemangsproduktion och marknadsföring.
God organisationsförmåga, öga för detaljer och praktisk kännedom om hur man organiserar evenemang.
Kunskap i ett skandinaviskt språk (dvs. danska, norska eller svenska) samt engelska. Kunskap i finska är en merit men inte obligatorisk.
Goda kunskaper i Word, Excel, Powerpoint, WordPress, InDesign och Photoshop
Goda kunskaper i evenemangshanteringsprogrammet Lyyti.

Vi söker dig som trivs i internationella sammanhang med kundkontakter och kommunikation och har beredskap att resa i jobbet. I arbetet krävs noggrannhet, men flexibilitet är minst lika viktigt. Om du är glad, utåtriktad och trivs med att arbeta självständigt är du kanske den vi söker.

Allmänna anställningsvillkor
Befattningen är ett vikariat under perioden 7.1.2020 – 31.12.2020. Arbetstiden är heltid och lön enligt avtal. Placeringsorten är Helsingfors.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan med löneanspråk senast 31.10.2019.

Information

Titel
Projektledare/kommunikatör (vikariat under perioden 7.1.2020 – 31.12.2020)

Organisation
Nordiska institutionen för vidareutbildning inom arbetsmiljöområdet (NIVA)

Stad
Helsingfors

Ansökningens sista datum
2019-10-31 23:59

Jobb kategori
Tjänst vid en nordisk institution eller hos en sammarbetspartner

Kontaktpersoner
Ytterligare information om NIVA finns på www.niva.org. Kontakta NIVA:s direktör, Birgitta Forsström, tfn. +358 44 762 3900, e-post: birgitta.forsstrom@niva.org för mer information.

Ansök här

Elektronisk ansökningsblankett